dinsdag 16 november 2010

De laatste dag...

Na 2 maanden is het zover, vandaag is onze laatste dag in Australie.  We hebben de voorbije dagen nog paradijslijk doorgebracht.
Na Mission Beach zijn we naar Port Douglas gereden, weer een gateway naar het paradijs op aarde.  De eerste dag zijn we naar het regenwoud getrokken, deze keer zonder kakkerlakken.  En het was prachtig.  2 werelderfgoeden die aan elkaar grenzen nl het regenwoud en het great barrier reef.  Een zeer leuke dag.
Dag 2 zijn we terug de zee opgegaan om een laatste keer te snorkelen en nemo ne goeiendag te zeggen.  Op 3 verschillende plaatsen zijn we gaan snorkelen, de ene al mooier dan de andere.  We hebben kleurrijke vissen gezien, hele grote vissen en schattige kleine visjes.  Hopelijk zijn de foto's gelukt, probeer maar eens te mikken met zo ne snorkelbril op...
Een beetje zeeziekte later en de dag zat er al weer op.  's Avonds voor de laatste keer een ijsje in de hostel, 4$ voor 4 bollen, daar kunt ge hier ni voor sukkelen.  De mensen achter de bar begonnen ons al te kennen :-)
En nu zitten we in Cairns.  Stralend weer, om 8u smorgens al 26gr.  En hier hebben ze ook lekkere ijsjes ;-)
We gaan het vandaag nog wat rustig aan doen, genieten van de zon, nog wat souveniers kopen en  wat zwemmen in de lagoon.  Kortom zalig genieten van onze laatste dag voor we moeten beginnen pakken.
Terug in Belgie zullen we nog wat meer foto's online zetten.
Tot snel in het bibberende Belgie!

2 opmerkingen:

  1. wij zijn er niet kwaad van dat jullie binnenkort weer dichtbij zijn! wees nog voorzichtig en tot zaterdag! dikke knuffel van ons klein patatje!
    en van ons ook hoor!

    Ann, Peter en Senneke!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prettige terugreis en tot heel binnenkort :-)

    Thomas, Anne en Nicky
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen