zaterdag 18 september 2010

Laatste bericht vanuit België

Gisteren was een avond vol met 'afscheid' nemen...

Eerst op het werk de 'out of office' aanpassen en afscheid nemen van de collega's! (het is wel leuk om 'Tot over 2 maanden' te zeggen op het werk! ;-) )
Na een tevergeefs bezoekje aan de bank (geld was besteld, maar niet afgehaald :s), gingen we naar Stokrooie voor een 'laatste avondmaal' (twas heel lekker!! ;-))!
Daarna nog even naar de gezellige (winter??-)BBQ van de harmonie en dan voor de laatste keer (voor 2 maanden toch) ons eigen bedje in...

Toen deze morgen de wekker afliep, begonnen we het toch wat te voelen: wij gaan 2 maanden naar Australië!!! :-)
De ochtend nog gevuld met schoenen poetsen, wat opruimen en verder inpakken.  Vooral dat laatste ging behoorlijk vlot.  Die rugzakken zijn nog nooit zo makkelijk toegegaan.  Hebben we te weinig bij of is het de ervaring die we al hebben opgebouwd?  Dat zullen we binnen een paar dagen weten...
Rond 10 uur zijn ze onze Australische dollars komen brengen. Het gezicht van de leverancier toen hij hoorde dat we voor 2 maanden gingen was weer geld waard! :-)

Nog een laatste berichtje op onze blog plaatsen, het overschot van het eten van gisterenavond opeten (dank u wel mama en papa ;-) ), en dan naar de luchthaven.

Ons avontuur gaat nu eindelijk echt beginnen!

Volgende bericht komt hopelijk vanuit Melbourne!! :-)

1 opmerking:

  1. Handige manier om jullie op de hoogte te houden van het thuisfront. Concert bij Sint-Adriaan is goed verlopen. Uiteraard had het beter geweest was je erbij. Amuseer jullie in down under.
    Hilde.

    BeantwoordenVerwijderen